Lediga jobb

Söker du jobb? Här nedan ser du alla jobb som är lediga i Föglö kommun just nu. Lycka till! 

Daghemsföreståndare, 100 %

Föglö kommun söker daghemsföreståndare till Daghemmet Myran.

Vill Du arbeta i vackra Ålands skärgård, på sundens och fjärdarnas ö, Föglö?

Föglö är Ålands största skärgårdskommun med 561 invånare (1.1.2017). Sommartid är invånarantalet nästan det tredubbla då 600 fritidsbostäder blir bebodda. Det finns 22 byar och 3 enstaka hemman i kommunen. Den största byn är Degerby där den mesta servicen är koncentrerad med bland annat postombud, affär, skola, daghem och äldreboende.

Föglö kommun söker nu en Daghemsföreståndare till Daghemmet Myran. Daghemmet är beläget i Degerby och ligger i en vacker omgivning med både skogsdungar och utformad lekplats på dagisområdet. Daghemmet har plats för 30 barn.

Daghemmet Myran bedriver sin verksamhet utifrån årstiderna och olika högtider. Daghemmet tillämpar följande grundvärderingar:

• barn ska alltid få vara barn - leken är det viktigaste
• skapa en trygg, trivsam och stimulerande miljö för både barn, föräldrar och personal
• erbjuda en mångsidig verksamhet enligt traditionell daghemspedagogik (rörelse, skapande, musik, etik, språkligt med mera)
• stödja och komplettera i barnens utveckling (fostran)

Arbetsbeskrivning:

Vi söker Dig som kan kombinera rollen som barnträdgårdslärare (förskollärare) och daghemsföreståndare. Som daghemsföreståndare är Du en pedagogisk ledare för daghemmet. Genom ett tydligt ledarskap säkerställer Du att det finns en gemensam förståelse för uppdraget i verksamheten. Genom att stödja, utveckla och uppmuntra medarbetarnas arbete och vara närvarande i verksamheten bidrar Du till förståelse och god kvalitet i verksamheten. Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga. I tjänsten ingår pedagogiskt arbete i barngruppen samt schemalagd tid för administration.

Kvalifikationer:

Vi söker Dig som har en relevant akademisk utbildning och dokumenterade pedagogiska meriter. Ledarerfarenhet är önskvärd. Du är kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du har ett engagemang och bjuder in till dialog för att skapa delaktighet. Som person är Du trygg med en god självinsikt och mod att agera efter egen övertygelse. Som ledare visar Du gott omdöme i uttalanden, ageranden och beslut. Du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. En förutsättning är att Du kan uttrycka Dig väl i tal och skrift.

Känner Du igen Dig i beskrivningen, Välkommen med Din ansökan!


Övrigt:
Ordinarie tjänst, heltid 100 %, fr.o.m. 8.1.2018 eller efter överenskommelse.
4 månaders provtjänstgöring tillämpas.
Grundlön: 2.862,87 €/månad + ev. arbetserfarenhetstillägg.

Det finns möjlighet att hyra bostad på Föglö.

För att få arbeta inom daghemsverksamhet måste Du uppvisa ett godkänt utdrag från belastningsregistret innan en anställning.

Sedvanliga, kompletta ansökningshandlingar inlämnas senast torsdagen den 2 november kl. 15.00 till Socialnämnden i Föglö, Tingsvägen 3, 22710 FÖGLÖ alternativt via e-post till: socialsekreterare@foglo.ax

Närmare upplysningar ges av t.f. daghemsföreståndare Håkan Sundelin tel. +358 (0)18 50175 och/eller socialsekreterare Anneli Kyngäs, tel. +358 (0)18-50151. Se även Föglö kommuns hemsida: www.foglo.ax