Lediga jobb

Söker du jobb? Här nedan ser du alla jobb som är lediga i Föglö kommun just nu. Lycka till!

Socialsekreterare, 100 %

Föglö kommun lediganslår den ordinarie tjänsten (heltid) som socialsekreterare med tillträde enligt överenskommelse.

Föglö kommun är Ålands största skärgårdskommun med ca. 530 invånare. I Föglö befinner du dig i äkta skärgårdsmiljö med goda förbindelser till fasta Åland och Mariehamn. Som socialsekreterare är du kommunens ledande tjänsteinnehavare inom socialväsendet. Du handlägger sociala ärenden och fungerar som föredragande i kommunens socialnämnd.

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med goda möjligheter att utvecklas inom din yrkesmässiga profession och som människa.

Vi förväntar oss att du är en ansvarstagande person med förmåga att driva parallella processer. Du har en positiv attityd och tycker om att arbeta med såväl människor som administrativa uppgifter.

Tjänsteuppgifterna framgår ur socialsekreterarens tjänstebeskrivning som fås på begäran. Löneanspråk framförs vid ansökan.

Kompetenskrav; lämplig högre högskoleexamen och däri eller därjämte förvärvad tillräcklig utbildning på socialarbetets område.

Sedvanliga ansökningshandlingar skall vara kommunstyrelsen tillhanda senast den 27 september 2018 kl. 15.00 under adress; Kommungården, Tingsvägen 3, 22710 FÖGLÖ eller e-post info@foglo.ax.

Närmare upplysningar ges av kommundirektör Niklas Eriksson, tel. 50093.

Titta gärna också på kommunens hemsida för vidare upplysningar om kommunen.

Föglö den 12 september 2018
Kommunstyrelsen