Vad letar du efter?

Lediga jobb

Söker du jobb? Här nedan ser du alla jobb som är lediga i Föglö kommun just nu.
Lycka till med din ansökan!

------------------------

Bildningsnämnden söker till Föglö grundskola

EN ELEVASSISTENT från den 15.8.2022 med arbetstid 58,17 % av allmän arbetstid eller 22,25 timmar per vecka. Lön 1275 – 1377 € per månad beroende på erfarenhet.

Vi söker dej som tycker om att samarbeta, är målmedveten och ser elevernas behov. Föglö grundskola har årskurs 1 - 9, totalt 38 elever.

Intresserad? Kontakta skolföreståndare Marika Eriksson: tel. +358505943198, e-post: marika.eriksson@foglo.ax eller utbildningschef Kerstin Lindholm: tel. +358405165397, e-post: kerstin.lindholm@sottunga.ax

Bostad kan ordnas. Men det är också möjligt att pendla.

Ansökningshandlingarna ska vara bildningsnämnden tillhanda senast den 1 juni 2022 kl. 15.00 under adress: Utbildningschef Kerstin Lindholm, 22720 Sottunga eller via e-post: kerstin.lindholm@sottunga.ax

Den som blir vald ska uppvisa straffregisterutdrag.

------------------------

Föreningen Företagsam Skärgård r.f. lediganslår tjänsten som

VERKSAMHETSLEDARE 60%, MODERSKAPSVIKARIAT

De sex åländska skärgårdskommunerna är medlemmar i föreningen Företagsam Skärgård r.f.. Föreningen jobbar för en levande skärgård genom att bl.a. jobba för inflyttning, stödja företagsamhet och allmänt utveckla våra skärgårdssamhällen genom att driva olika utvecklingsprojekt. Föreningen har en styrelse bestående av en medlem från varje skärgårdskommun.

Verksamhetsledaren skall arbeta både med Föreningens egna projekt och med Skärgårdsnämndens uppdrag. Det huvudsakliga arbetet är att administrera projekten, det dagliga kontorsarbetet, samt att nätverka och starta nya projekt (tillsammans med styrelsen) och ytterligare fungera som ett bollplank för skärgårdens företagare.  Verksamhetsledaren bereder styrelsens,  Skärgårdsnämndens och Trafikrådets möten med i första hand respektives organs ordföranden där hen också agerar sekreterare. Verksamhetsledaren skall också representera föreningen i ledningsgrupper och styrelseuppdrag.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i en avspänd men också tidvis krävande miljö. Kontakter till övriga instanser som utvecklar den åländska skärgården är viktiga, även som förståelse
för de möjligheter som olika understöd via EU kan ge. Till tjänsten hör naturligt en del resor. Tjänsten är 60% som börjar 1.8.2022 och pågår till hösten 2023. Lön för 100% är 3 434 € (föreningen följer AKTA d.v.s. kommunernas kollektivavtal). Huvudsaklig stationering är i föreningens lokaliteter på Landsbygdscentrum Jomalagårdsvägen 16, 22150 Jomala.

Vi söker en engagerad, initiativrik, med goda kunskaper i ekonomi och redovisning samt god social kompetens. Hen bör helst ha avlagt högskoleexamen. Meriterande är erfarenhet av liknande uppdrag, språkkunskaper samt erfarenhet av projektledning och givetvis kunskap om den åländska skärgården och skärgårdsliv överlag. Föreningen tillämpar en prövotid om 4 månader.

Låter detta intressant? Skicka in en fritt formulerad ansökan samt CV till agneta.wackstrom@skargarden.ax, senast 22.5.2022. För mera information vänligen kontakta verksamhetsledare Agneta Wackström, agneta.wackstrom@skargarden.ax. Vi intervjuar omgående.

www.skargarden.ax, vi finns på  instagram och facebook @skargarden.ax

------------------------

Föglö kommun söker

VIKARIER INOM ÄLDREOMSORGEN

Är du intresserad av att jobba som timvikarie/inhoppare inom äldreomsorgen på Annagården i Föglö?

Vi värdesätter att du har utbildning inom området, är lättlärd, stresstålig och att du har en positiv inställning samt förstår och talar svenska bra.

Om du är intresserad kontakta äldreomsorgschef Heli Gåvefeldt, tel. +358 457 3445115 eller aldreomsorgschef@foglo.ax alternativt sjukskötare Katarina Liewendahl 018-50077, katarina.liewendahl@foglo.ax

 

Publicerad 12.3.2020
Uppdaterad 18.5.2022