Vad letar du efter?

Lediga jobb

Söker du jobb? Här nedan ser du alla jobb som är lediga i Föglö kommun just nu.
Lycka till med din ansökan!

------------------------

Socialnämnden i Föglö lediganslår en ordinarie tjänst som

Daghemsföreståndare 

100% på Daghemmet Myran, från och med den 1.1.2021 eller enl. överenskommelse. Kommunens daghem ligger i Degerby och rymmer sammanlagt 34 barn. Daghemmet är vackert och lugnt beläget med skogen intill och har en stor ingärdad gård.

Kompetenskrav: Barnträdgårdslärarexamen el. motsvarande.

Meriterande: erfarenhet från att ha arbetat på förskola eller skola, erfarenhet av personalansvar och budgetansvar, god kunskap om barnomsorgens styrdokument.

Personliga egenskaper: Vi vill att du är driven, strukturerad och har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och i skrift. Du är ansvarstagande och är bra på att entusiasmera dina medarbetare. Du är delaktig som chef och bidrar till- samt arbetar för en god arbetsmiljö. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett nära samarbete mellan såväl anställda som föräldrar är grundläggande för verksamheten.

Grundlön för behörig daghemsföreståndare: 3048,18 € / månad  + ev. arbetserfarenhetstillägg. Innan befattningen tillträds skall utdrag ur straffregistret uppvisas. Provanställning tillämpas.

 

Sedvanliga ansökningshandlingar inlämnas senast onsdagen den 30.9.2020 kl. 15.00

till Socialnämnden i Föglö, Tingsvägen 3, 22710 Föglö eller via e-post: info@foglo.ax.

 

Närmare upplysningar: ges av socialsekreterare Lis Karlsson telefon: 018-50151.

E-post: socialsekreterare@foglo.ax

Se även information på Föglö kommuns hemsida: www.foglo.ax

------------------------

Socialnämnden i Föglö lediganslår ett ordinarie arbetsavtal på heltid 100% som

Barnträdgårdslärare

till Daghemmet Myran på Föglö fr.o.m. 1.1.2021 eller enligt överenskommelse.

På daghemmet Myran erbjuds dagvård och eftermiddagsvård. För närvarande finns ca. 25 barn inskrivna.

Vi söker Dig som trivs med att arbeta med barn i en dynamisk och pedagogisk miljö. Du intresserar dig för pedagogisk utveckling och prioriterar god barnomsorg i ditt arbete. Arbetet som barnträdgårdslärare är heltid (100%).

Behörighetskrav: Avslutad utbildning vid högskola som motsvarar minst tre års heltidsstudier med lämplig pedagogisk inriktning.

Du är utbildad barnträdgårdslärare, socialpedagog, socionom YH eller motsvarande.

Grundlön: 2692,56€

Straffregisterutdrag och hälsointyg uppvisas innan tillträde. 4 månaders prövotid tillämpas.

Sedvanliga ansökningshandlingar bör finnas socialnämnden tillhanda senast

onsdag 30.9.2020 kl. 15.00.

 

Socialnämnden i Föglö, Tingsvägen 3, 22710 Föglö eller info@foglo.ax

För närmare upplysningar kontakta socialsekreterare Lis Karlsson, tel. 018-50151 eller per e-post: socialsekreterare@foglo.ax

 

------------------------

Socialnämnden i Föglö lediganslår ett ordinarie arbetsavtal på heltid 100% som

Barnskötare

till Daghemmet Myran på Föglö fr.o.m. 10.8.2020. På daghemmet Myran erbjuds dagvård och eftermiddagsvård. För närvarande finns ca. 25 barn inskrivna.

Vi söker Dig som trivs med att arbeta med barn i en dynamisk och pedagogisk miljö. Du intresserar dig för pedagogisk utveckling och prioriterar god barnomsorg i ditt arbete. Arbetet som barnskötare är heltid (100%). Du är utbildad barnskötare, närvårdare med inriktning barn och omsorg eller annan lämplig utbildning.

Grundlön: 2391,89€

Straffregisterutdrag och hälsointyg uppvisas innan tillträde. 4 månaders prövotid tillämpas.

Sedvanliga ansökningshandlingar bör finnas socialnämnden tillhanda senast 17.7.2020 kl. 15.00.

Socialnämnden i Föglö, Tingsvägen 3, 22710 Föglö eller info@foglo.ax

För närmare upplysningar kontakta socialsekreterare Lis Karlsson, tel. 018-50151 eller per e-post: socialsekreterare@foglo.ax

Föglö kommun är Ålands största skärgårdskommun med ca. 530 invånare. I Föglö befinner du dig i äkta skärgårdsmiljö med goda förbindelser till fasta Åland och Mariehamn. På daghemmet Myran erbjuds dagvård och eftermiddagsvård. För närvarande finns ca. 25 barn inskrivna.

------------------------

Föreningen Företagsam Skärgård r.f. lediganslår tjänsten som

Verksamhetsledare

De sex åländska skärgårdskommunerna är medlemmar i föreningen Företagsam Skärgård r.f.

Föreningens mål är att bistå företagsamheten, att jobba för inflyttning och allmänt att utveckla våra skärgårdssamhällen genom att bl.a. härbärgera olika projekt (under de senaste åren gästhamnar inom ramen för SeaStop, Ö för Ö och SkärgårdsAkademin m.fl.). Föreningen har en styrelse bestående av en medlem från varje skärgårdskommun.

Verksamhetsledaren skall arbeta både med Föreningens egna projekt och med Skärgårdsnämndens uppdrag. Det huvudsakliga arbetet är att möta skärgårdens företagare, både redan verksamma och sådana som är i startgroparna och bistå dem vid behov. Verksamhetsledaren är sekreterare på Skärgårdsnämndens möten och förbereder mötena tillsammans med Skärgårdsnämndens ordförande och styrelsen för föreningen. Detsamma gäller för Föreningens möten. Utöver detta kan specialuppdrag bli aktuella, initierade både av Föreningen själv och/eller av Skärgårdsnämnden.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete i en avspänd men också tidvis krävande miljö. Kontakter med människor kommer att vara en bestående del av jobbet. Kontakter till övriga instanser som utvecklar den åländska skärgården är viktiga, ävensom förståelse för de möjligheter som olika understöd via EU kan ge. Till tjänsten hör naturligt en del resor. Tjänsten är fram till årsskiftet 2020-2021 heltid (p.g.a. olika projekt m.m.). Fr.o.m. årsskiftet 2021 sjunker procenten till 25 % men kan med rätt stor sannolikhet, med nya projekt, höjas till 100 %. Lön för heltid är 3 400 € (föreningen följer AKTA d.v.s. kommunernas kollektivavtal). Huvudsaklig

stationering är i föreningens lokaliteter i Folkhälsans hus på Styrmansgatan 10 i Mariehamn.

Vi söker en engagerad, initiativrik och utåtriktad person. Hon/han bör helst ha avlagt högskoleexamen. Meriterande är erfarenhet av liknande uppdrag, språkkunskaper samt erfarenhet av projektledning och givetvis

kunskap om den åländska skärgården och skärgårdsliv överlag. Föreningen tillämpar en prövotid om 4 månader.Tillträde sker enligt överenskommelse men helst och tidigast fr.o.m. 01.09.2020.

Sedvanlig ansökan med referenser riktas till styrelsens ordf. John Wrede per epost: kommundirektor@brando.ax. För mera information vänligen kontakta Wrede (tfn: 040 746 35 96).

Ansökan bör vara Wrede tillhanda senast 31.07.2020, kl.17.00.

--------------------------------

Föglö kommun söker vikarier inom äldreomsorgen

Är du intresserad av att jobba som timvikarie/inhoppare inom äldreomsorgen, på Annagården i Föglö?

Vi värdesätter att du har utbildning inom området, är lättlärd, stresstålig och att du har en positiv inställning samt förstår och talar svenska bra.

Om Du är intresserad kontakta vik. äldreomsorgsledare  Anne Lund, tel. 018 – 50382,  anne.lund@foglo.ax eller sjukskötare Katarina Liewendahl 018-50077, katarina.liewendahl@foglo.ax

Publicerad 12.3.2020
Uppdaterad 10.7.2020