Vad letar du efter?

Evenemang på torget i Degerby

Evenemang

Sommaren 2022 bjuder på liv och rörelse och ett fullspäckat program på Föglö! Föglös största evenemang den här sommaren är Ålands Dansbandsfestival som pågår mellan 11-16 juli på Restaurang Seagram, Föglöveckan som pågår mellan 9-18 juli samt Skärgårdsturnén som lägger till i Degerby och håller konsert på Carlsro Badhotell den 18 juli. 
 

Torgförsäljning

Varje tisdag under juli och början av augusti arrangeras torgkvällar i Degerby och på torsdagskvällarna bjuds det på underhållning på samma plats under juli. Vill du vara med som försäljare kan du läsa mer om hur du gör här: Torgkvällar i Degerby - Försäljare. Föglödagen arrangeras åter den 2 juli efter två års uppehåll!

Håll dig uppdaterad!

Utöver det arrangeras en hel massa spännande runt i byarna. Läs mer i bilagorna på denna sida och följ våra sociala medier för regelbundna uppdateringar! 

Facebook: Föglö Turistinformation
Instagram: @visitfoglo

Ni är också varmt välkomna in till turistinformationen i Degerby för att ta del av mer information om vad som händer på Föglö. Julian och Ruangwit betjänar dig alla dagar mellan 9.45 - 18.45 från 10 juni fram till 21 augusti. 

Caroline Henriksson Näringskoordinator

Vik. Näringskoordinator/ kommunikatör
Kommunkansliet
Publicerad 3.6.2022
Uppdaterad 22.6.2022