Vad letar du efter?

Evenemang på torget i Degerby

Evenemang

Sommaren 2023 bjuder på liv och rörelse och ett fullspäckat program på Föglö! Föglös största evenemang den här sommaren är Ålands Dansbandsfestival som pågår mellan 10-15 juli på Restaurang Seagram, Föglöveckan som pågår mellan 7-16 juli.

Torgförsäljning
På tisdagar under juli och början av augusti arrangeras torgkvällar i Degerby och på torsdagskvällarna bjuds det på underhållning på samma plats under juli. Vill du vara med som försäljare kan du läsa mer om hur du gör här: Torgkvällar i Degerby - Försäljare. Föglödagen arrangeras åter den 1 juli, traditionell marknad på torget i Degerby. Under Föglöveckan kommer det finnas torgförsäljare på plats under hela veckan intill torget. 

Några fastslagna datum: 

27-28 maj Åland Grönskar på Carlsro Badhotell 
11 juni Carlsro Cancerrun
17 juni Allsång på Carlsro brygga
21 juni Torgkväll (midsommarförsäljning)
1 juli Föglödagen
7 -16 juli Countrytorget i Degerby
9 juli Amalias strandparty
18 juli Torgkväll i Degerby
25 juli Torgkväll i Degerby
1 augusti Torgkväll i Degerby
8 augusti Torgkväll i Degerby

Håll dig uppdaterad!

Utöver det arrangeras en hel massa spännande runt i byarna. Läs mer i bilagorna på denna sida och följ våra sociala medier för regelbundna uppdateringar! 

Facebook: Föglö Turistinformation
Instagram: @visitfoglo

Ni är också varmt välkomna in till turistinformationen i Degerby för att ta del av mer information om vad som händer på Föglö. Våra turistinformatörer betjänar dig alla dagar mellan 9.45 - 18.45 från 16 juni fram till 20 augusti. 

Caroline Henriksson Näringskoordinator

Vik. Näringskoordinator/ kommunikatör
Kommunkansliet
Publicerad 3.6.2022
Uppdaterad 31.1.2023