Vad letar du efter?

Marknadsmyller på torget i Degebry i juli

Se och göra

Välkommen till Föglö- sundens och fjärdarnas ö!

Varmt välkommen till vår vackra kommun! Vi hoppas att du som besökare ska trivas hos oss och vilja komma tillbaka igen och igen.

På den här sidan finns information om vad som finns att se och göra på Föglö. Här hittar du det mesta som du som besökare kan ha nytta av när du är på besök. Kartor, broschyrer, vägbeskrivningar, sevärdheter, logi, restauranger och annat.

Hoppas du ska hitta det du letar efter! Om inte, hör av dig till turistinformationen eller kommunkansliet så hjälper vi dig! 

Turistinformationen

Föglö kommun har en turistinformation där du som besöker Föglö kan få hjälp med att hitta på Föglö, hur färjorna går till och från Föglö och mycket mer. Turistinformationen finns i centrum av Degerby i samma hus som Biblioteket, på adressen Föglövägen 10, och endast öppen på sommaren. Turistinformationen öppnar 14 juni 2024 och håller öppet till den 18 augusti.

I turistinformationen hittar du information om det mesta som händer och finns att göra på Föglö. Det finns också information om var du kan övernatta, äta eller besöka museer. Det finns också en del produkter till försäljning. Föglöböckerna, Föglöjackan, Föglövimpel, pins och dekaler är bara en liten del av vad du kan köpa där, även fiskekort finns till salu.

Läs mer

Kalendern

Ta en titt i kalendern som finns här på hemsidan. Den uppdateras kontinuerligt med allt som händer i kommunen. Allt från kommunala möten (som är öppna för allmänheten) till motionsfotbollens tider, föreningars evenemang och kulturella sammankomster.

Fritid och kultur

Besök gärna sidan Fritid och kultur, för att läsa mer om vad som finns att se och göra på Föglö.

Sociala medier

Att följa oss på sociala medier är det snabbaste sättet att ta del av det senaste som händer i kommunen!

Facebook:

Instagram:

Nyheter inom

Föglö turistinformation

Föglö turistinformation
Föglö bibliotek

Kommunkansliet

Kommunkansliet

m/s Skarven

Övrigt
Publicerad 5.2.2020
Uppdaterad 24.1.2024