Vad letar du efter?

Ålands Dansbandsfestival

Festivalveckan

Den 5-14 juli arrangeras Festivalveckan på Föglö! En vecka fullspäckad med program och aktiviter på vår vackra ö samtidigt som Ålands Dansbandsfestival pågår (7-13.7). Under veckan kommer det att erbjudas guidningar i Degerby, som har en lång och spännande historia. Runtom på Föglö kommer olika evenemang arrangeras såsom öppna gårdar, program för barnen, marknader med mera. På torget återkommer det mysiga serveringsområdet Contrytorget och runt centrumkärnan hittas också en foodstreet och pop-up program. Du kan läsa hela programmet för Föglöveckan och Countrytorget i bilagorna här på sidan. 

HÄR hittar du till Föglö Turistinformation på facebook, här uppdaterar vi om evenemang och händelser i kommunen. 
Följ oss också på Instagran: @visitfoglo, där vi under sommaren uppdaterar varje morgon om vilket program som erbjuds just idag!

Vill du vara med som matförsäljare på vår foodstreet under Föglöveckan? Maila kontakt@foglo.ax 
Vill du vara med som torgförsäljare under Föglöveckan? Maila kontakt@foglo.ax 

Ställplatser:
- Under veckan erbjuder kommunen ställplatser för husbilar, utan el men med övrig service (några med el finns!). Bokning görs till Turistinformationen. Du han läsa mer om dem HÄR. Ställplatser för husbilar finns även tillgängliga på på Isakssons stugby. 

- Vill du hyra cykel på Föglö så kan du göra det på Föglöbutiken.

Taxi på Föglö:
Dan´s taxi tel: 040 082 5216
Leif´s taxi: 0457 082 1884 

Boende & biljetter: 
- Behöver du boende under veckan? Klicka HÄR för att se vilka boenden som erbjuds på Föglö. På Ålands Dansbandsfestivals hittar ni alla biljetter till dansbandsfestivalen. 

Välkommen att klicka dig vidare här på vår sida eller på våra sociala medier för att läsa mer om vad du kan göra och uppleva på Föglö under din vistelse! I bilagorna på denna sida finner du även "Föglö Sommar 2024" som berättar om en massa sevärdheter och evenemang på ön. 

 

Caroline Henriksson Näringskoordinator

Näringskoordinator/ kommunikatör
Kommunkansliet

Niklas Eriksson

Kommundirektör
Kommunkansliet
Publicerad 8.2.2022
Uppdaterad 9.7.2024