Vad letar du efter?

Vy över Degerby gästhamn i kvällssol

Föglöveckan

Den 9-18 juli arrangeras Föglöveckan! En vecka fullspäckad med program och aktiviter på vår vackra ö. Du hittar programmet till höger på sidan (eller längst ner om du surfar på mobilen) och mer detaljerad information fås från Turistinformationen i Degerby. Det är även därigenom du bokar din plats till alla guidningar samt till båt-utfärderna. 

HÄR hittar du till Föglö Turistinformation på facebook, ständigt uppdaterad med vad som händer i kommunen! 
HÄR hittar du Föglöveckan på facebook. 
HÄR hittar du evenemanget Countrytorget, som har serveringsområde på torget hela veckan. 

Följ oss också på Instagran: @visitfoglo, där vi varje morgon lägger upp händelser om vilket program som erbjuds just idag!

Service under veckan: 

- Turistinformationen vid torget håller öppet 9-21 under veckan. 
- Föglöbutiken håller öppet 9-21 under Dansbandsfestivalen

- Under veckan erbjuder kommunen ett 50-tal ställplatser utan el, med övrig service och gångavstånd till centrum. För mer information, klicka på bilagan till höger på sidan. Bokning görs till info@foglo.ax. Ställplatser för husbilar finns även tillgängliga på Sommarögård under Föglöveckan: info@sommarogard.ax, samt på Isakssons sugby. 

- Vill du hyra cykel på Föglö så kan du göra det på Föglöbutiken eller på Carlsro Badhotell som tillhandahåller elcyklar från Lease-E

-Taxi på Föglö:
Dan´s taxi tel: 040 082 5216
Leif´s taxi: 0457 082 1884 
Seagram´s taxi: 018-22150

- Behöver du boende under veckan? Klicka HÄR för att se vilka boenden som erbjuds på Föglö. Gå in på Ålands Dansbandsfestivals sida för att läsa mer om bussar till och från fasta Åland om du bor där! Det är även där du hittar alla biljetter till dansbandsfestivalen. 

-Biljetter till Skärgårdsturnén Carlsro Badhotell hittar du HÄR.

Välkommen att klicka dig vidare här på vår sida för att läsa mer om vad du kan göra och uppleva på Föglö under din vistelse!

 

Publicerad 8.2.2022
Uppdaterad 12.7.2022