Vad letar du efter?

På väg till Föglö

Föglöveckan

Den 7-16 juli arrangeras Föglöveckan! En vecka fullspäckad med program och aktiviter på vår vackra ö samtidigt som Ålands Dansbandsfestival pågår. Under veckan kommer det att erbjudas guidningar i Degerby, som har en lång och spännande historia. Runtom på Föglö kommer olika evenemang arrangeras såsom öppna gårdar, gårdscaféer, marknader med mera. På torget återkommer förra årets lyckade serveringsområde Contrytorget och runt centrumkärnan hittas också en foodstreet, pop-up program och torgförsäljning. Vi uppdaterar med ett mer exakt program länge fram under våren! 

Färdiga datum: 

HÄR hittar du till Föglö Turistinformation på facebook, här uppdaterar vi om evenemang och händelser i kommunen. 
Följ oss också på Instagran: @visitfoglo, där vi under sommaren uppdaterar varje morgon om vilket program som erbjuds just idag!

Vill du vara med som matförsäljare på vår foodstreet under Föglöveckan? Maila kontakt@foglo.ax 
Vill du vara med som torgförsäljare under Föglöveckan? Fyll i din anmälan HÄR. 

Ställplatser:
- Under veckan erbjuder kommunen ett 10-tal ställplatser för husbilar, utan el men med övrig service. Bokning görs till info@foglo.ax redan nu, eller till Turistinformationen från och med 16 juni. Du han läsa mer om dem HÄR. Ställplatser för husbilar finns även tillgängliga på på Isakssons stugby. 

- Vill du hyra cykel på Föglö så kan du göra det på Föglöbutiken.

Taxi på Föglö:
Dan´s taxi tel: 040 082 5216
Leif´s taxi: 0457 082 1884 

Boende & biljetter: 
- Behöver du boende under veckan? Klicka HÄR för att se vilka boenden som erbjuds på Föglö. På Ålands Dansbandsfestivals hittar ni alla biljetter till dansbandsfestivalen. 

Välkommen att klicka dig vidare här på vår sida eller på våra sociala medier för att läsa mer om vad du kan göra och uppleva på Föglö under din vistelse!

 

Caroline Henriksson Näringskoordinator

Näringskoordinator/ kommunikatör
Kommunkansliet

Niklas Eriksson

Kommundirektör
Kommunkansliet
Publicerad 8.2.2022
Uppdaterad 29.5.2023