Vad letar du efter?

Kom med som försäljare i sommar!

På Föglö väntar en sommar full av evenemang även detta år! Och vi söker nu efter fler försäljare till vårat mysiga torg alldeles intill färjfästet. Vi har 8 egna marknadsbord och man får självklart även ta med eget bord/bil eller liknande.

Föglödagen är en traditionell marknad som arrangeras för 31:a gången detta år. 29 juni mellan 11.30-15 pågår marknaden som förutom försäljning erbjuder aktiviter så som bollkastning, häst och vagn samt mat från olika kulturer. Det kostar 10€ att delta som försäljare.

Festivalveckan pågår samtidigt som Ålands Dansbandsfestival då en stor mängd människor rör sig runt torget.Vi har kostnadsfria bord tillgängliga för försäljning under hela veckan, boka datum och dag eller kväll! Festivalveckan pågår den 5-14 juli i sin helhelt (Ålands Dansbandsfestival mellan 7-13.7)

Torgkvällarna hålls på tisdagar under högsäsongen. Varje kväll har ett tema eller speciellt program. Under dessa kvällar besöks vi av lokalbefolkning, stuggäster, semesterfirare och båthamnsgäster. Det är gratis att delta som försäljare.

16.7: Allsång
23.7: gästas vi av några skutor från Tall Ships Race! Sjöfart och sjömanstema.
30.7: Föreningar & frivillig organisationer gästar oss och bjuder på olika aktiviter.
6.8: Programmet ännu inte spikat.

Vill du komma och sälja dina alster/produkter/bakverk/mat... ja vad som helst som kan passa in på en marknadsdag? Varmt välkommen att boka din plats!

-------------------------------------

Vi söker nu efter matvagnar till vår FoodStreet på Festivalveckan som pågår runt Ålands Dansbandsfestival 6-13 juli! Under festivalveckan rör sig en stor mängd människor runt i Degerby och trycket är högt på de befintliga restaurangerna.Vi erbjuder därför plats för några matvagnar på vår FoodStreet som är belägen längs G/C-banan utanför biblioteket, mitt i centrum.

Om du är intresserad att delta, maila oss så skickar vi fullständig information!

--------------------------------------

Maila frågor och anmälan till: kontakt@foglo.ax

Publicerad 24.1.2024
Uppdaterad 24.1.2024